Genom att använda gullemigtyger.se och/eller genomföra en beställning, godkänner du att följa de allmänna villkoren nedan.

1. Priser och avgifter

De priser som anges är inklusive moms.

2. Leverans

Vi strävar efter att skicka dina beställda tyger så snart som möjligt, och som senast inom 5 arbetsdagar från din beställning. Har du beställt på förhandsbokning gäller leveranstiden som står specificerat på varje enskild produkt.

Även om vi strävar efter att leverera inom meddelade tidsramar, kan leveransen på grund av oväntade händelser ta längre tid.

3. Ångerrätt

Du kan ångra eller returnera en beställning av tyg från och med den dag du gör din beställning till och med 14 dagar efter mottagandet av dina beställda varor. Om du har debiterats för varorna får du en återbetalning på produkten men inte frakten.

Om du vill ångra ditt köp eller returnera din beställning, ber vi dig att meddela oss detta genom att mejla till info@gullemig.se. Mejlet måste vara oss tillhanda inom den 14-dagarsperiod som anges i avsnittet “Ångerrätt” ovan. Du har därefter ytterligare 14 dagar på dig att returnera varorna i enlighet med avsnitt “Returer” nedan. Du som kund står själv för returkostnaden. Vi kommer att göra en återbetalning, företrädesvis med samma betalningssätt som du använde vid beställningstillfället snarast möjligt, dock senast inom 14 dagar efter det att vi har fått ditt meddelande om ånger av köpet under förutsättning att vi har fått tillbaka varorna eller bevis på att du har skickat tillbaka varorna. Ett annat betalningssätt kan komma att användas för återbetalningen, under förutsättning att du godkänner en sådan ändring. Detta kommer under inga omständigheter att medföra några extrakostnader för dig.

Om du har mottagit en felaktig vara ska du omgående meddela Gullemig tyger om detta och returnera varan i enlighet med avsnittet “Returer” nedan. För varor som vi bedömer vara felaktiga gör Gullemig tyger en fullständig återbetalning.

Ej utlöst paket hos ombud medför en kostnad för kund beroende på storlek och vikt på paket.

4. Returer

Gullemig tyger garanterar en fullständig återbetalning eller, om du så föredrar, byte av varor i enlighet med avsnittet “Ångerrätt”, under förutsättning att alla varor returneras i samma skick som de var i vid leveransen till dig. Detta innebär att varorna inte får ha skadats, nedsmutsats, tvättats eller ändrats. Vid eventuell retur står du som köpare för fraktkostnaden för den returnerade produkten.

5. Färger och form

Vi strävar efter att på ett så korrekt sätt som möjligt visa våra produkters egenskaper, inklusive komposition, form och färger. Färgen du ser på gullemigtyger.se är dock beroende av din skärm, och vi kan inte garantera att din skärm visuellt kan återge färger korrekt.

6. Förhandsbokning av tyger

Beställer du tyger på förhandsbokning så är det inte garanterat att tyget tas hem. På varje enskild produkt finns information om hur många meter som totalt måste beställas för att tyget ska tas hem och när tyget beräknas komma. Du genomför beställningen via Klarna och behöver inte betala någonting förrän du fått hem dina tyger. Beställer du andra tyger som finns i lager tillsammans med en förhandsbokning så skickas dessa tillsammans. Har du beställt ett tyg på förhandsbokning som INTE tas hem, så blir du meddelad detta och ordern makuleras. Förhandsbokning är bindande.

7. Garanti

Om de varor du har köpt är defekta, tillämpar Gullemig tyger gällande konsumentlagstiftning. Om du inte är nöjd med dina varor på grund av uppenbara material- eller fabrikationsfel, inklusive skador som har uppkommit under transport – informera oss snarast om detta genom att maila info@gullemig.se.

8. Bolagsinformation

Gullemig tyger innehar F-skattsedel och är registrerat i Stockholm.
Gullemig AB
Postadress: Gotlandsgatan 66, 116 65, Stockholm
Org.nr: 556940-4790
Momsregistreringsnummer: SE556940479001

E-post: info@gullemig.se